تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود
سرخط خبرها

قالیباف: «صندوقِ تضمین» برای نهاد‌های حمایتی ایجاد می‌شود| اهتمام دولت در توانمندسازی افرادِ دارای نیاز‌های ویژه و حمایت از محرومان+ فیلم

  • کد خبر: ۱۱۷۳۸۳
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۹
قالیباف: «صندوقِ تضمین» برای نهاد‌های حمایتی ایجاد می‌شود| اهتمام دولت در توانمندسازی افرادِ دارای نیاز‌های ویژه و حمایت از محرومان+ فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: به‌منظور تسهیل دسترسی اقشار کم‌درآمد و رفع مشکل ضمانت این تسهیلات، برای اولین بار مجوزِ ایجاد صندوقِ تضمین نیز برای نهاد‌های حمایتی فراهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور گفت: پیشاپیش فرا رسیدن عید الله الاکبر، عید پر نور و برکت غدیر را به ملت شریف ایران، تمامی محبین و شیعیان امیر المومنین علی (ع) و عموم مسلمین جهان تبریک و تهنیت می‌گویم. واقعة غدیر خم، شاخص و معیار و میزانی ابدی برای تشخیص مسیر هدایت در طول زمان و راه روشنی برای مراقبت از آموزه‌های دین مبین اسلام در سایه هدایت ائمه اطهار (ع) است.

وی تأکید کرد: همچنین چهل و دومین سالروز تاسیس شورای نگهبان را گرامی می‌دارم؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام عظیم‌الشان، این نهاد انقلابی با الگوگیری از نهضت مترّقی مشروطه، عهده‌دار وظیفه مهم پاسداری از شرع مقدس و قانون اساسی شد؛ اسلامیت و جمهوریت نظام مقدس جمهوری اسلامی، دو پایه مشروعیت بخش و در هم تنیده‌ای هستند که شورای نگهبان در تمام این سال‌ها توانسته است با دقت و حساسیت و علیرغم تمام هجمه‌های داخلی و خارجی از آن‌ها مراقبت کند و اجازه ندهد مسیر ریل گذاری کشور در قانون گذاری نسبت به قانون اساسی و شرع مقدس به انحراف گراییده شود.

رئیس مجلس ادامه داد: توفیقات روز افزون این شورا در عمل به وظایف قانونی و اعتلای کشور را از خداوند متعال خواستارم.

قالیباف بیان کرد: همچنین فرا رسیدن روز بهزیستی و تامین اجتماعی را گرامی می‌دارم؛ حمایت کامل و توجه به توانمندسازی افرادِ دارای نیاز‌های ویژه و تمامی افرادی که بر اساس قانون به هر شکلی نیازمند حمایت نهاد‌های حمایتی کشور هستند، وظیفه قطعی و حاکمیتی ماست.

وی توضیح داد: مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه ۱۴۰۱، ۳۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای ظرفیت‌سازی اشتغالِ مددجویانِ کمیته امداد و بهزیستی اختصاص داده است تا با هدفمند کردن این تسهیلات، شاهد خروج اقشار تحت پوشش، از چرخه فقر باشیم؛ همچنین به‌منظور تسهیل دسترسی اقشار کم‌درآمد و رفع مشکل ضمانت این تسهیلات، برای اولین بار مجوزِ ایجاد صندوقِ تضمین نیز برای نهاد‌های حمایتی فراهم شده است.

رئیس دستگاه قانونگذاری کشور گفت: همچنین مجلس شورای اسلامی در بودجه سال جاری، اعتبار ویژه ۲۰ هزار میلیارد تومانی جهت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نظر گرفته و اعتبار ۲ هزار میلیارد تومانی نیز جهت پرداخت به بیماران فقیر و معسر، بیماران بستری شده، حمایت از بیکاران، زندانیان جرائم غیرعمد و زنان سرپرست خانوار از جمله افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین با تصویب مجلس مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان نیز جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنهِ ودیعه مسکنِ مددجویانِ نهاد‌های حمایتی اختصاص یافته است. این‌ها فقط برخی  نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد مجلس شورای اسلامی ریل‌گذاری لازم را با وضع قوانین برای پشتیبانی حداکثری از نهاد‌های حمایتی به خصوص در قانون بودجه ۱۴۰۱ به انجام رسانده است.

رئیس مجلس تاکید کرد: امیدواریم با توجه به اهتمام ویژه دولت در توانمندسازی افرادِ دارای نیاز‌های ویژه و حمایت از محرومان، این موارد به طور کامل در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد و ما بتوانیم وظایف خودمان را در قبال این بلند نظران انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->